Banca din lemn moderna

Multitudinea de corpuri de mobilier din lemn destinate special pentru amenajarea spatiilor exterioare ne-a determinat sa completam seria de astfel de produse realizate de firma noastra, cu un model de banca din lemn moderna.

A carui importanta poate fi dovedita la orice ora din zi si din noapte.

Respectivul model de banca din lemn moderna este realizata dupa un design cu accente rustice, cu anumite forme curbe care se pot plia pe forma curpului in pozitie de sezut.

Diferenta dintre un model de banca clasica si una moderna este data de existenta lamelelor din lemn de rasinoase realizate la dimensiuni mult mai inguste decat modelele precedente. Si astfel noul produs rezultat fiind unul mult mai elegant.

De asemenea, spatarele laterale prezinta anumite decupaje necesare ca si suport pentru pahare.

La fel ca si celalalt suport pentru pahare aflat in partea din mijloc a respectivei banci din lemn destinate pentru odihna si relaxare.

In alta ordine de idei, banca din lemn moderna, asa cum se poate observa si din fotografia reprezentativa este prezentata in forma sa bruta.

Si nu intamplator am aless aceasta varianta, ci pentru a va putea asigura de faptul ca respectivul accesoriu poate fi voprit si lacuit in oricare din nuantele si culorile preferate. Din cele peste 20 de nuante disponibile la producator.

Si pentru ca tot am ajuns la acest capitol al decorarii este bine de amintit aici ca firma noastra foloseste cele mai bune lacuri si vopseluri existente pe piata de profil din Romania.

Solutii a caror eficienta se dovedeste in timp. Prin buna protectie a lemnului impotriva intemperiilor, pentru o perioada de cativa ani consecutivi.

Asa se face ca respectivele accesorii pot fi sincronizare foarte bine cu oricare alt corp de mobilier aflat la interiorul respectivei curti, cat si cu imobilul aflat in imediata apropiere.

Cu alte cuvinte puteti opta oricand pentru achizitionarea unui astfel de corp de mobilier necesar si util pentru amenajarea oricarui spatiu exterior, cum ar fi curtea si gradina. Sau oricare alta locatie, acolo unde o banca din lemn moderna isi poate justifica pe deplin utilitatea.