Masa din lemn masiv cu semineu exterior

Penntru amenajarea unei gradini cu cele mai utile si necesare corpuri de mobilier ne-am gandit sa aducem in atentia dumneavoastra acest model de masa din lemn masiv, cu semineu exterior. Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Ideea unui astfel de accesoriu pentru gradina apartine unei persoane cu viziuni largi in acest domenhiu, al prelucrarii lemnului.

Idei pe care dorim sa vi le prezentam si dumneavoastra. Si de ce nu, sa le si putem treansforma in adevarate proiecte de viitor.

Pentru toate acele persoane care isi doresc la interiorul propriei curti un astfel de acccesoriu de mare anvergura. Cum este aceasta masa din lemn masiv cu semineu exterior.

Si dupa cum se poate observa si din imaginea postata aici.

Proiectul nostru este unul extrem de simplu de realizat si a carui eficienta se poate dovedi inca de la prima sa utilizare.

Din punct de vedere tehnic, aceasta masa din lemn masiv cu semineu exterior este realizata pe baza dulapilor din lemn de rasinoase folositi in aceeasi masura, atat la realizare blatului principal, cat si a picioarelor mesei. Cele care asigura echilibrul.

Iar in partea din mijloc blatul mesei este decupat in forma unui rotund, spatiu necesar pentru a monta respectivul semineu.

Acesta din urma este realizat la randul lui din tabla cat mai groasa.

Si al carui rol poate fi unul multiplu. Ca si sursa principala de incalzire pentru toate acele persoane care se afla in jurul respectivei mese.

Sau ca sursa principala pentru pregatirea diferitelor preparate culinare. Sau pentru prepararea altor tipuri de bauturi care necesita existenta unui foc deschis.

Insa, respectivul model de semineu poate fi utilizat in cele mai diverse moduri cu putiinta.

Si ne intrebam retoric, ce poate fi mai frumos, decat sa va aflati in jurul acestei mese pana tarziu in noapte, alaturi de familie si de prieteni.  Acolo unde timpul capata alta valoare, in conditiile in care minutul are tot 60 de secunde.

Si exemplele in acest sens pot continua.

Insa va lasam pe dumnevoastra sa apreciati modul in care alegeti sa va bucurati de existenta acestei mese in propria curte sau gradina.

Sursa www.Pinterest.com