Masa hexagonala ideala pentru foisor

Vasta experienta, de peste zece ani in domeniul prelucrarii lemnului ne-a adus in situatia de a va prezenta unu alt accesoriu din lemn de rasinoase idel pentru amenajarea spatiilor exterioare. In curti, gradini, cat si in alte zone de impact, cu public numeros.

Cum ar fi, de exemplu anumite zone turistice sau de relaxare.

Insa, noi recomandam cu incredere acest model de masa hexagonala ideala pentru foisor, cu intentia de amenajare cat mai buna a foisorului, la interior.

Aceasta masa hexagonala ideala pentru foisor poate fi un accesoriu destul de util, chiar si in situatia in care masa ar fi amplasata direct pe gazonul de iarba. Sau pe oricare alta suprafata plana, acolo unde, aceasta sa isi poata gasi echilibrul perfect.

Si unde isi poate demonstra totodata si utilitatea.

Pentru realizarea acestui accesoriu s-a folosit lemnul de rasinoase bine finisat si lacuit cu solutii speciale impotriva actiunii tuturor agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant.

In asa fel incat, respectiva masa hexagonala cu bancute isi poata pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Si pentru ca produsul nostru din imaginea reprezentativa este in stare bruta precizam faptul ca, acesta poate fi lacuit si vopsit in diferite nuante si culori in functie de preferinte.

Cat si in functie de cat de bine reuseste aceasta masa sa intre intr-o buna sincronizare cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Si ne referim aici in mod special la foisor. Asa ca puteti beneficia de o astfel de masa in oricare forma doriti pentru ca aceasta sa-si dovedeasca utilitatea la interiorul unui foisor. Sau in oricare alta locatie.

 

Sursa www.Pinterest.com