Canapea din lemn masiv si fier forjat

In speranta ca va vom atrage din nou atentia prin multitudinea de corpuri de mobilier, cat si prin ideile de amenajare impartasite ramanem in continuare in sfera accesoriilor pentru casa. Mai exact, in sfera diferitelor tipuri de canapele.

Asa cum este si aceasta canapea din lemn masiv si fier forjat.

Un model clasic de canapea care poate amenaja la interior un living sau o sufragerie de dimensiuni cel putin generoase.

Si ne referim aici la amenajarea in special a unei case, acolo unde respectivul accesoriu poate fi pus foarte bine in valoare, atat cu piese de mobilier realizate intr-un decor modern. Sau chiar mai bine, prin asociere cu piese de mobilier realizate dupa un design clasic.

Din punct de vedere tehnic, acest model de canapea este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv. Dupa cum se poate observa si din fotografia reprezentativa.

Elementele de fier forjat se regasesc in mod evident in partile laterale ale canapelei formand un model, de asemenea cu accente clasice.

Iar partea de sezut, cat si spatarul principal, acestea sunt realizate pe baza materialului de poliuretan de inalta densitate. Si care va poate asigura de tot confortul necesar.

In continuare va asiguram de faptul ca aceste corpuri de mobilier se adreseaza in special persoanelor trecute de prima tinerete. Si care au un anumit stil de viata.

Altfel spus, modelul nostru de canapea din lemn masiv si fier forjat reprezinta doar un punct de plecare in vederea realizarii unui proiect viitor de amenajare a unei case cu mobila stil.

Asa cum se poate deduce si din fotografia noastra.

 

Sursa www.Pinterest.com