Canapea si fotolii din lemn de rasinoase

Modelul de canapea si fotolii din lemn de rasinoase, exact asa cum se poate distinge si din imaginile postate aici reprezinta un set de piese de mobilier care sunt destinate in acelasi timp, pentru mobilarea diferitelor spatii interioare sau exterioare.

Si asta datorita faptului ca designul sub amprenta caruia sunt realizate aceste piese de mobilier este unul care are capacitatea de a se sincroniza la fel de bine, atat cu mediul exterior, cat si cu mediu interior.

Motiv pentru care, respectiva canapea cu fotolii din lemn de rasinoase este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Solutie care este aplicata corespunzator in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In asa fel incat lemul poate rezista la fel de bine tuturor intemperiilor.  Fie ca este vorba despre soare, ploaie, ger sau vant. Timp de mai multi ani consecutivi.

Si chiar daca aici este vorba despre corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase, confortul este asigurat de o saltea din burete gros.

La care se mai adauga si alte perne decorative de mare efect.

Acestea din urma fiind umplute cu alt material moale si relaxant.

Partea din lemn a canapelei este decorata in negru. Insa, salteaua si pernele decorative sunt alese in nuanta de albastru intens.

Ceea ce nu face altceva decat sa genereze un contrast de mare efect pentru orice interior. Si chiar pentru mediul exterior.

In asa fel incat orice loc de relaxare beneficiaza de existenta unei astfel de canapele cu scaune.

Daca si numai daca spatiul respectiv este bine optimizat de respectivele corpuri de mobilier.

Si in special de aceasta canapea si fotolii din lemn de rasinoase.

Sursa www.Pinterest.com