Canapea extensibila pentru gradina

Probabil ca foarte multi dintre cititorii nostrii se vor intreba care ar fi motivul pentru care ei ar trebui sa opteze pentru un astfel de model de canapea extensibila in vederea amenajarii zonelor exterioare.

Insa, noi va asiguram de faptul ca motivul este unul simplu si anume obtinerea confortului maxim in aceste spatii deschise. Si nu numai.

Un alt motiv principal pentru care recomandam acest corp de mobilier este legat de faptul ca respectiva canapea extensibila pentru gradina este realizata din lamele din lemn de diferite texturi.

Astfel incat, daca dorit un asemenea corp de mobilier pentru amenajarea unei zone inchise sau acoperite ar fi de preferat sa folositi lemnul stratificat.

In schimb, daca doriti sa realizati acest corp de mobilier pentru amenajarea zonelor exterioare, acolo unde accesoriul nostru poate fi supus actiunilor necontrolate ale diferitilor agenti externi, soare, ploaie, ger sau vant, atunci este de preferat sa folositi lemnul de rasinoase bine tratat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa.

Aceasta fiind solutia optima prin intermediul careia, respectiva canapea extensibila pentru gradina va fi foarte bine protejata de intemperii.

Dincolo de acest aspect si de cel al existentei scheletelui canapelei realizat din lamele din lemn, este bine de stiut faptul ca salteaua poate fi obtinuta pe baza de poliuretan de diferite densitati tapitat la exterior cu un material textil rezistent la trafic intens.

Asa se face ca respectiva canapea extensibila pentru gradina ramane in continuare o adevarata optiune de amenajare a unui spatiu exterior  cum ar fi curtea sau gradina.