Canapea extensibila Click – clack

Realizata dupa unele dimensiuni standard, acest model de canapea extensibila Click – clack, vine ca o solutie viabila pentru amenajarea la interior a diferitelor spatii dintr-o locuinta obisnuita.

In asa fel incat sa puteti beneficia in acelasi timp de un confort de calitate, cat si de un trafic bine optimizat.

Prin simplul fapt ca aceasta canapea extensibila Click – clack reprezinta un corp de mobilier compact si foarte relaxant.

Gratie materialelor de calitate superioara care stau la baza acestei canapele extensibile pentru casa.

Si ne referim aici la cadrul din lemn de esenta tare, la straturile de poliuretan, materialele folosite pentru tapitajul exterior, cat si la gradul ridicat de utilitate oferit de aceasta canapea extensibila Click – clack.

Prin combinatie, toate aceste materiale au ca rezultat final un model de canapea pentru care confortul, eleganta si utilitatea sa se poata ridica la nivelul propriilor asteptari.

Si pentru care pretul de achizitie este unul fara niciun fel de concurenta.

Pentru o buna orientare in ce priveste acest model de canapea extensibila Click – clack am atasat aici si o imagine reprezentativa prin intermediul careia va veti putea edifica in ceea ce priveste respectiva canapea.

Aceasta este tapitata la exterior cu piele ecologica de culoare maro si care se regaseste pe spatarele laterale, cat si pe rama principala a patului.

Si tot la exterior se afla si stofa de calitate rezistenta, de asemenea la trafic intens.

Si care asigura protectia necesara si confortul pe partea de sezut a canapelei, cat si pe spatarul principal.

Acolo unde textura materialului este de culoare crem.

Astfel incat, cele doua nuante sa poata forma o cromatica bine definita.

Si cu ajutorul careia sa se realizeze o buna asociere cu toate celelalte accesorii aflate in imediata apropiere.

In aceste conditii o canapea extensibila Click – clack este tot ce va puteti dori la interiorul unei locuinte, mai ales in situatia in care respectiva locuinta este una de

dimensiuni ceva mai mici.