Canapea extensibila Dora 3 locuri gri

Modelul de canapea extensibila Dora 3 locuri gri se incadreaza perfect printre corpurile de mobilier solicitate de clientii diversi, in ultima perioada.

Principalul motiv fiind dat de un bun raport calitate pret, care este direct proportional.

Coroborat in mod justificat cu designul sau clasic, cat si cu gradul ridicat de utilitate.

O canapea extensibila Dora 3 locuri gri reprezinta in mod cert acel corp de mobilier care poate fi amplasat foarte bine la interiorul fiecarei camere de odihna.

Acolo unde, aceasta canapea are si capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul interior.

Acesta canapea extensibila Dora 3 locuri gri este confectionata pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu poliuretan si plasa de arcuri tip relaxa.

Si tot la interior acesta canapea are si un loc necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare extrem de importante pentru uzul cotidian.

La exterior aceasta canapea este definita de existenta unui material din piele ecologica regasit pe rama principala a patului, cat si pe spatarele laterale.

Si care estre foarte bine asociat cu materialul de stofa rezistent la trafic intens si care se regaseste pe partea de sezut a canapelei, cat si pe spatarul principal.

De asemenea pernele decorative contribuie si ele foarte bine la imbunatatirea calitatii acestui model de canapea extensibila Dora 3 locuri gri.

Iar in ceea ce priveste textura, cele doua tipuri de materiale se asociaza foarte bine prin contrast.

Ceea ce face ca respectiva canapea extensibila Dora 3 locuri gri sa isi castige locul binemeritat printre produsele de profil din aceeasi gama.