Canapea extensibila Soleto Kros

Dotata cu posibilitatea de extindere, cat si cu un loc destul de generos de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare, aceasta canapea extensibila Soleto Kros reuseste sa se impuna destul de bine pe piata de profil.

Prin castigarea a tot mai multi clienti din plaja acelor persoane aflate in cautare de piese de mobilier de mare valoare pentru casa.

Si acest lucru se datoreaza in mod sigur muncii asidue venite din partea unor designeri de top.

Care au conceput aceasta canapea cu zone moi si relaxante, prin tapitarea completa cu un material textil de inalta definitie, prin contrast cromatic si prin rezistenta la uzura.

Dincolo de asta respectivul corp de mobilier este conceput prin imbinarea perfecta a celor mai bune materiale existente pe piata de de mobilier din Europa.

Si ne referim aici in mod direct la cadrul principal al canapelei realizat din lemn de fag, la poliuretanul obtinut in diferite densitati, la plasa de arcuri, cat si la materialul de stofa rezistent la trafic intens.

Si de ce sa nu recunoastem, dar si designul acestei canapele joaca un rol deosebit in crearea confortului dorit.

Prin simpla forma a canapelei, prin tapitarea spatarelor laterale, cat si prin existenta celor trei perne decorative si complet detasabile.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile noastre.