Casa moderna cu spatii bine optimizate

Va aflati in cautarea unei case care sa nu implice costuri exorbitantae si unde sa va puteti simti confortabili si in siguranta?

Si totodata nu stiti ce sa alegeti?

Noi va atentionam ca, pentru a va putea bucura de un confort maxim este oportun sa optati pentru o casa moderna cu spatii bine optimizate.

Astfel incat, indiferent de cat de ingusta este respectiva casa, spatiul bine optimizat de la interiorul acesteia sa va poata permite o buna desfasurare a activitatilor, in orice conditii.

Mergand pe acest principiu, am ales sa va prezentam aici un interesant model de casa moderna ale carei spatii interioare nu sunt atat de generoase. In schimb, acest model de casa este foarte bine orientat la interior. Astfel incat, casa sa nu para chiar atat de ingusta.

Si asta se poate observa chiar din imaginile postate de noi aici.

Un avantaj major in acest sens este legat de faptul ca nuantele elementelor de decor din incinta acestei case sunt obtinute in culori deschise si pline de lumina. Ceea ce inseamna ca spatiile interioare nu par a fi atat de inguste.

In alta ordine de idei casa mai beneficiaza si de protectia a doua usi de mari dimensiuni realizate din lamele din lemn, usor distantate intre ele si care pot avea rolul de protectie atat impotriva razelor de soare, cat si impotriva intemperiilor diverse.

Din punct de vedere al designului interior, la parterul cladirii se afla un living interesant cu peretii laterali realizati din sticla.

Ceea ce inseamna ca lumina naturala a soarelui poate patrunde din abundenta.

Pe langa locul de gatit si cel de servit masa, livingul de la parterul casei reprezinta fara indoiala un spatiu ideal pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Iar la etajul superior al cladirii este amplasat locul destinat pentru relaxare si odihna. Prin amenajarea acestuia cu un pat matrimonial a carui suprafata de odihna este una destul de generoasa si relaxanta.

Cu alte cuvinte, acest model de casa poate fi unul exemplu extrem de util pentru realizarea unui proiect viitor.

 

Sursa www.Pinterest.com