A transformat silozul intr-o casa de locuit

Din dorinta de amenajare a unei locuinte sau a unei case, acolo unde sa puteti sa va bucurati de toate micile surprize ale vietii, unele persoane cu orizonturi largi si cu deschidere la tot ce este nou au optat pentru amenajarea unei astfel de case chiar intr-un siloz de cereale.

Initial proiectul a fost o adevarata provocare si o mare nebunie, care in urma nerealizarii s-ar fi putut transforma intr-un mare esec.

Insa, tinerii care astazi se bucura de reusita unui astfel de case au continuat sa creada in proiectul lor si au mers mai departe, in ciuda tuturor carcotasilor.

Persoane care, nu de putine ori si-au manifestat neincrederea.

Insa, atunci cand credeti cu adevarat in ceea ce faceti, reusita nu poate fi decat la o arunatura de bat.

Asa ca, respectivul proiect a transformat silozul intr-o casa de locuit cu etaj, extrem de eleganta si confortabila. Bine optimizata la interior cu tot ce este necesar pentru un astfel de habitat.

Asa se face ca, la parterul casei este amenajat un living cu bacatarie de proportii, extrem de bine utilate.

Cu tavan doar pe jumatate din perimetrul containerului cilindric realizat din metal.

Ceea ce inseamna ca la interior compartimentarea fiecarei incaperi este realizata pe baza cadrului metalic principal.

Care in zilele noastre reprezinta structura de rezistenta cea mai fiabila in cazul unor eventuale cutremure de pamant.

Iar la etajul superior acolo unde se afla si cele doua dormitoare, accesul se face cu ajutorul unei scari realizate din metal si lemn in forma de spirala. Asa cum se poate observa si din imaginea postata aici.

Convinsi fiind de reusita unui astfel de proiect, va asiguram ca acesta poate fi continuat cu siguranta pe toata lungimea containarului cilindric. Asta, in cazul in care si silozul ar fi fost putin mai inalt.

 

Sursa www.Pinterest.com