Stilul minimalist intr-un living clasic

Cum era de asteptat, stilul minimalist intr-un living clasic poate fi tot ce va puteti dori la interiorul unei case cu pretentii.

Exact asa cum este si exemplul nostru.

Pentru realizarea unui decor minimalist, identic cu cel din imaginea postata de noi aici s-au folosit in special corpurile de mobilier care sa asigure doar strictul necesar pentru amenajarea acestui spatiu generos, ca si volum.

In primul rand, in speta noastra este vorba despre interiorul unei case cum sunt cele nationalizate, cu tavanul inalt.

Ceea ce permite amenajarea la interior chiar si cu piese de mobilier de volume ceva mai mari. Asa cum sunt si piesele de mobilier stil.

Insa, actualul proprietar a ales sa decoreze respectiva casa cu un coltar de dimensiuni obisnuite, un fotoliu din piele si o masuta pentru tv.

Situatie in care, traficul interior este unul care nu poate fi perturbat.

Si, desi spatiul de la interiorul unei astfel de case este unul destul de generos, proprietarul s-a rezumat doar la decorarea peretilor si a tavanului in alb si gri.

Doua nuante contrastante si de mare efect.

Nuante pe care le-a folosit cu precadere si la decorarea semineului cu oglinda.

Si daca tot am ajus sa trecem in revista si nuantele folosite pentru decorarea la interior a acestei case este oportun sa precizam un alt amanunt.

Si anume faptul ca, desi peretii sunt inalti, volumul interior este unul destul de generos, in aceasta situatie nuanta alba a peretilor creaza sentimentul existentei unui spatiu mult mai mare.

Acolo unde cu siguranta isi pot gasi locul binemeritat chiar si alte corpuri de mobilier de dimensiuni cel putin normale.

Cu alte cuvinte, daca sunteti fericitul proprietar al unei astfel de case, este oportun sa profitati de ocazie si sa o amenajati dupa propriile gusturi si preferinte.