Liniste si confort intr-un interior de poveste

Prin intermediul acestui design interior atragem din nou atentia asupra imoprtantei de a amenaja o casa simplu si elegant, cu ajutorul unui decor minimalist. In care lemnul si metalul se impletesc foarte bine.

Astfel incat aici veti putea avea parte negresit de liniste si confort intr-un interior de poveste. Asa cum se poate distinge si din imaginea atasata.

Asa am ales sa va prezentam aici un model de casa de dimensiuni ceva mai reduse.

Un aspect interesant al acestui proiect este reliefat de faptul ca, de la interiorul acestei case lipseste tavanul.

Rolul acestuia fiind preluat de acoperisul bine izolat, atat termic, cat si fonic.

Prin lipsa tavanului spatiul interior pare a fi unul mult mai generos.

In alta ordine de idei, proiectul nostru reprezinta un model de casa, cu un living la parter si cu loc pentru gatit.

Si tot la parter se afla si baia complet utilata cu vas de wc, chiuveta si dus. Dar si o scara realizata in forma de spirala pentru a ocupa cat mai putin loc. Si care face cat mai rapid accesul la partea superioara a casutei.

Acolo unde de regaseste si locul pentru odihna. Amenajat cu un pat matrimonial foarte comod si elegant, dar si cu doua noptiere aflate de o parte si de alta a patului.

Casuta prezentata aici beneficiaza de surse de lumina naturala destul de generoasa ca si suprafata si care au rolul de a asigura lumina atat de necesara.

Si tot in vederea obtinerii efectului de lumina s-a optat pentru realizarea decorului interior in culori cat mai deschise.

Astfel de modele de casute complet utilate sunt ideale pentru a putea fi amplasate in orice tip de zona, atata timp cat respectiva casuta este racordata la utilitati. Cum ar fi electricitate, apa curenta si canalizare.

In rest, totul depinde de preferintele dumneavoastra.

Sursa www.Pinterest.com