Case realizate in plan vertical

Spatiile tot mai inguste, nonconformismul, cat si posibilitatea de adaptare la tot ce este nou i-a determinat pe unii proprietari sa recurga la anumite idei de amenajare a diferitelor imobile.

Asa cum sunt si aceste case realizate in plan vertical.

Si chiar daca acest model de case nu este realizat in tara noastra este bine de stiut ca odata cu aparitia acestui articol, cat si in urma unei atente navigari pe internet va veti putea convinge care este utilitatea unei astfel de constructii ori, care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de proiect.

Si de ce nu, cat de repede ne putem adapta noi europenii la modul de convietuire intr-o astfel de casa.

Mai intai trebuie stiut foarte bine faptul ca, spatiul disponibil dintr-o astfel de constructie trebuie sa fie unul foarte bine optimizat. Astfel incat traficul interior sa nu poata fi perturbat. In cazul in care nici spatiul disponibil nu este unul atat de ofertant.

Chiar si in aceasta situatie, respectivul model de case realizate in plan vertical poate fi prevazut si cu o terasa in partea superioara.

In alta ordine de idei respectivul model de case realizate in plan vertical este conceput pe baza cadrului metalic, care prezinta o rezistenta mult sporita, la cutremure, de exemplu.  Cat si la diverse alte tipuri de calamitati.

Dincolo de asta, o contructie realizata pe baza profilelor metalica are termenul de executie mult mai mic. Ceea ce reprezinta un alt avantaj major. In sensul ca va veti putea bucura mult mai repede de efectele convieturirii intr-o astfel de casa eleganta si foarte confortabila.

Dincolo de asta, dupa cum se poate observa si din aceasta imagine sticla joaca si ea un rol destul de important. In sensul ca, fara atata sticla lumina naturala a soarelui nu ar mai putea patrunde la intensitatea dorita.

Cu alte cuvinte, daca detineti un teren cat de ingust ar fi de preferat sa puteti opta chiar si pentru realizarea unui astfel de proiect. Care oricand s-ar putea schimba intr-o adevarata provocare.

 

case realizate in plan vertical

Sursa www.Pinterest.com