Fie ca este vorba despre un apartament de dimensiuni obisnuite, sau o casa cu volume extrem de generoase, amenajarea la interior a camerelor a constituit din totdeauna o provocare.

Begoniya3seat_en
Deoarece piata de profil din Romania este invadata de corpuri de mobilier de diferite dimensiuni si culori, dar si la preturi din cele mai diverse.
Iar in ceea ce priveste calitatea acestor corpuri de mobilier, de cele mai multe ori aceasta nu este direct proportionala cu pretul.

Torino_en
Ceea ce nu face altceva decat sa produca un sentiment de dezamagire din partea clientilor.
Tocmai din acest motiv am ales, ca prin intermediul firmei noastre sa comercializam corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea fiecarei camere.
Si al caror raport intre pret si calitate trebuie sa fie unul bine proportionat.
Asa am reusit sa fim unici importatori pe piata de mobilier din Romania a unei game de produse de calitate superioara la preturi fara concurenta.

Torino_en-2
Asa am ajuns sa promovam o gama variata de coltare si canapele, fixe si extensibile, pentru doua sau trei persoane si care pot fi achizitionate de asemenea, la preturi fara nici un fel de concurenta.
Pentru ca varietatea de astfel de produse este una extrem de vasta, nu de putine ori am fost intrebati de catre clientii nostri, de ce sa aleaga un coltar si nu o canapea.
Tocmai din acest motiv ne-am gandit ca este oportun sa aducem cateva explicatii necesare pentru a lamuri acest aspect.
In general coltarele si in special cele extensibile au inregistrat de-a lungul timpului un scor mult mai mare al vanzarilor, in comparatie cu canapelele extensibile.
Din simplul motiv ca respectivele coltare beneficiaza de existenta unei suprafete de odihna mult mai mare decat canapelele.

Torino_en-3
Cat si datorita posibilitatii crecute de optimizare foarte buna a spatiului disponibil, atat din living, cat si dintr-o sufragerie de dimensiuni ceva mai reduse.
Atata timp cat modelele de coltare sunt alese in functie de spatiul disponibil de la interiorul fiecarei camere, astfel incat, chiar si prin extindere acestea sa nu poata incurca traficul interior.
Din punct de vedere tehnic, ca oricare alt corp de mobilier, coltarele sunt executate fie pe un cadru din lemn masiv de esenta tare, fie pe un cadru metalic.

vip_1-660x440
Ambele variante fiind bine imbinate cu cele mai fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Romania.
Iar la interior coltarele sunt realizate prin imbinarea diferitelor straturi de poliuretan necesare pentru obtinerea unui confort mult sporit al tuturor componentelor principale care intra in alcatuirea respectivului model de coltar.
Si tot la interior, mare parte dintre aceste corpuri de mobilier sunt bine definite de existenta unor locuri necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare necesare pentru uzul zilnic.
Fie ca este vorba aici despre partea de sezut a spatarului principal cat si a spatarelor laterale.
De asemenea ar mai fi de stiut aici si faptul ca respectivele modele de coltare pot fi tapitate la exterior cu o gama larga de materiale textile de diferite texturi si nuante, rezistente la trafic intens.
La fel ca si celelalte materiale de piele ecologina sau piele naturala. Care au posibilitatea de a creste semnificativ valoarea a cestui interesant corp de mobilier, care este un coltar extensibil.