Container din lemn pentru colectarea selectiva a deseurilor

Incercam aici prin intermediul catorva randuri sa va prezentam o idee interesanta de realizare a unui container din lemn pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Mai exact, este vorba despre o cutie realizata din lamele din lemn de rasinoase. Provenite din dezafectarea altor componente din lemn. Ceea ce inseamna ca realizarea unui asemenea accesoriu se face extrem de simplu si la costuri mult simplificate.

Cutia nou formata este proiectata exact dupa volumele celor trei recipiente a caror destinatie exacta este, asa cum am mai amintit, colectarea selectiva a deseurilor.

Este bine de remarct aici ca, pentru a putea fi utilizat cu usurinta, aceast contaner prezinta in capacul din partea superioara trei orificii destul de largi.

Care sunt utilizate special pentru depozitarea deseurilor cu o si mai mare usurinta.

Capacul ridicandu-se doar atunci cand respectivele recipiente de la interiorul containerului trebuiesc golite.

Prin acest container, cele trei recipiente sunt bine mascate si protejate.

In caz contrar, aceste recipiente ar putea fi rasturnate cu usurinta. Iar deseusile de la interior se pot imprastia cu aceeasi mare usurinta.

Insa, in situatia existentei acestui container protector colectarea selectiva a deseurilor se poate face in ordine si disciplina.

Existenta acestor containere necesare pentru colectarea selectiva a deserilor, prin forma si design se pot integra perfect printre corpurile de mobilier de gradina.

Avand capacitatea de a se putea asocia cu toate celelalte copuri de mobilier din lemn aflate in imediata apropiere.

Cu alte cuvinte, daca acordati o importanta deosebita acestor corpuri de mobilier, atunci cu siguranta ca veti recurge la amenajarea in propria curte a unui astfel de container din lemn pentru colectarea selectiva a deseurilor.

 

Sursa www.Pinterest.com