Masa rustica din cadru metalic si blat din lemn reconditionat

Amenajarea terasei si a gradinii cu corpuri de mobilier in culori pastelate si pline de lumina va obiliga negresit sa completati respectivul habitat cu un model de masa rustica din cadru metalic si blat din lemn reconditionat.

Exact asa cum este si modelul prezentat in imagine noastra.

Mai intai de toate trebuie stiut faptul ca, nu intamplator am ales sa va prezentam aici aceasta masa rustica.

A carei materie prima sunt deseurile din metal si lemn. Fie ca este vorba despre profilurile din teava rectangulara cat si de blatul din lemn de rasinoase realizat din lamele de 2 m grosime.

Si a caror cromatica este una de mare efect pentru orice locatie, interioara si exterioara.

Asa se face ca respectivul model de masa rustica din cadru metalic si blat din lemn reconditionat reprezinta practic un produs unicat.

Cel putin din punct de vedere cromatic. Cat si al designului.

Respectivul model de masa fiind unul de inaltime medie.

Trecand astfel la realizarea anumitor corpuri de mobilier cum este si aceasta masa, ori de cate ori pasiti intr-un loc in care se afla un astfel de accesoriu, cu siguranta ca veti fi mult mai fericiti.

Si asta datorita multumirii sufletesti, potrivit careia respectivul corp de mobilier este realizat prin propiile eforturi.

Cu alte cuvinte, puteti face apel la imaginatie atunci cand treceti la realizarea unui astfel de corp de mobilier. Si numai asa rezutatul final poate fi unul de exceptie, unicat.  Obtinut prin costuri relativ mici.

Sursa www.Pinterest.com