Dormitorul a reprezentat din totdeauna si va reprezenta in continuare una dintre cele mai importante incaperi in care va petreceti cea mai mare parte a timpului.
Fie ca vrem sa credem sau nu, acesta este adevarul.

viola_44-660x440
Asa ca, atunci cand vine vorba despre amenajarea dormitorului, ar trebui sa acordati atentie si concentrare maxima.
Si asta, pentru ca dormitorul este acel loc al casei in care relaxarea ar trebui sa atinga cel mai inalt grad.
Asa ca, pentru amenajarea dormitorului, ar trebui ca aici sa puneti accentul pe nuantele si culorile calde, cu un grad ridicat de relaxare si cu mare efect asupra starii psihice sau emotionale.

wave2-660x440
Si asta, datorita faptului ca respectivele nuante au un mare efect asupra starii psihice, in general.
Este bine de stiut ca nuantele au un mare efect in conturarea anumitor stari.
Pentru o edificare cat mai buna in ceea ce priveste alegerea nuantelor potrivite pentru dormitorul dumneavoastra este bine de stiut faptul ca rosul, ca si culoare reprezinta o nuanta care incita si amplifica sentimentul pasiunii si cel al aventurii, pe de o parte.
Pe de alta parte, folosita in exces aceasta nuanta de rosu, poate influenta chiar si in sens negativ. Prin cresterea tensiunii arteriale, nervozitate si furie.

wave4-660x440
Asa ca, pentru obtinerea starii de bine in propriul dormitor este de preferat sa alegeti cu incredere culorile naturale, pale, sau chiar cele pastelate.
In ceea ce priveste culorile tari, acestea nu sunt de recomandat.

wavenov
Iar daca totusi sunt si persoane care imbratiseaza cu succes aceste nuante tari si care se simt foarte bine in aceste conditii, atunci noi va asiguram ca in viata de zi cu zi mai sunt si persoane care fac exceptie de la regula.
Sau ca acestia sunt cei care reprezinta un procent extrem de mic. Cu alte cuvinte, in acest sens puteti incerca marea cu degetul.
Si tot noi venim aici si va recomandam sa nu va incarcati decorul cu fel si fel de modele inflorate, cu imprimeuri puternice sau fel si fel de briz-brizuri.
Pentru linistea personala este potrivit sa mizati cu incredere pe stilul minimalist cat si pe culorile simple. Cu tonuri calde si nuante pastelate.

testviola-660x440
Toate aceste aspecte, care la prima vedere par nesemnificative, in realitate ele sunt extrem de importante in crearea unui ambient cel putin placut.
Ambient care poate fi mult amplificat prin simpla amenajare a camerei cu acele accesorii de mare efect si anume draperiile.
Principalul scop al draperiilor este acela de a optura, mai mult sau mai putin patrunderea luminii in dormitor, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Si care sunt de mare efect pentru casa.
Mai ales in situatia in care acestea au capacitatea de a amplifica extrem de bine notiunea de confort.
Prezenta acestor accesorii de mare efect pentru casa pot fi de mare avantaj in atingerea confortului si a relaxarii maxime.
Si care poate contribui in mod placut la cresterea gradului de relaxare pentru fiecare dintre persoanele care ajung sa profite de avantajul amenajarii dormitorului cu cele mai potrivite draperii, atat pentru zi, cat si pentru noapte.