Curte amenajata in stil minimalist

Stilul minimalist castiga tot mai mult teren in fata altor stiluri, atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior sau la exterior a diferitelor spatii de mare interes.

Altfel spus aici este vorba despre existenta anumitor spatii de la interiorul unui imobil.

Ori din imediata apropiere a acestuia.

Asa am ales ca, de aceasta data sa optam pentru o curte al carui spatiu interior nu este unul atat de bine pus in valoare.

Practic, aici este vorba despre o curte destul de ingusta, a carui amenajare impune o atentie deosebita asupra fiecarui element de detaliu.

Astfel incat respectiva amenajare sa nu poata sa incurce traficul interior.

Ci sa il poata pastra la acelasi standar ridicat.

Din acest motiv, in speta noastra s-a optat pentru pavarea in intregime a acestei curti cu ciment amprentat a carui nuanta este una personalizata.

Si pentru ca orice curte are nevoie si de existenta unei zone verzi, respectiva zona este realizata strategic prin plasarea in acest spatiu, a unor ghivece cu flori si plante decorative destul de generoase ca si volum.

Iar in ceea ce priveste amenajarea respectivei curti, aici s-a optat cu precadere spre existenta unui semineu de exterior de mari dimensiuni.

In apropierea caruia sunt ammplasate doua canapele fixe si o masuta pentru cafea.

Acesta fiind si locul in care va veti putea reuni cu familia si prietenii, in vederea desfasurarii diferitelor activitaati de relaxare si socializare.

Un loc de relaxare la care accesul se face extrem de usur, direct de la interiorul imobilului. Ceea ce inseamna un alt mare avantaj, in ce priveste procesul de amenajare a unuin astfel de spatiu, de mare sensibilitate.

Aici reusind sa sestrecoaresi o fantana arteziana cu circuit inchis.

In aceste conditii este oarecum gresit sa va faceti probleme cu privire la faptul ca in curtea dumneavoastra nu este suficient spatiu.

Atata timp cat amenajarea acesteia este una bine gandita.

In consecinta efectuati masuratorile necesare unei bune evaluari a spatiului disponibil din propria curte si uterior treceti la amenajarea ei.

In aceasta situatie, odata finalizat procesul de decorare sau redecorare va veti putea bucura in liniste de cele mai frumoase momente.

In functie de propriile dorinte si preferinte.

 

Sursa www.Pinterest.com