Curte clasica cu un grad ridicat de intimitate

Pentru ca romanii in general au foarte bine dezvoltat simtul proprietatii, cat si spiritul conservator.

De unde nu poate lipsi nici gradul ridicat de intimitate de la interiorul curtii.

Asa am ajuns in situatia de a veni spre intampinarea dumneavoastra cu un model de curte clasica cu un grad ridicat de intimitate.

Am ales acest exemplu datorita faptului ca respectiva curte un este una atat de generoasa ca si spatiu. Ceea ce emana si un grad ridicat de intimitate.

Aspect generat si de existenta gardului imprejmuitor.

Cel care are o inaltime considerabila si care nu permite vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

Si care totodata va asigura si un grad ridicat de protectie.

Cat despre amenajarea unei astfel de curti este bine de mentionat aici si faptul ca o buna parte din suprafata acestei curti este placata cu placi din marmura a carei texturi este una mata.

Insa este de apreciat aici si faptul ca actualul proprietar a asigurat si cateva zone de verdeata, care ulterior au fost destinate special pentru amplasarea a numeroase flori si plante ornamentale.

Ceea ce inseamna ca respectivul proprietar a constientizat importanta existentei spatiului verde, in oricare locatie.

Si pentru ca, dupa cum spuneam spatiul din respectiva curte nu este unul suficient de mare, pentru a putea pastra in continuare sentimentul de larghete, la interiorul respectivei curti sunt amplasate si cateva corpuri de mobilier, o masa si mai multe scaune realizate strategic din fier forjat.

Acestea din urma pot constitui oricand locul ideal in care puteti savura un ceai aromat sau o cafea, la ori care ora din zi si din noapte impreuna cu familia sau prietenii.

Iata avem aici o situatie absolut interesanta si foarte atractiva prin intermediul careia va puteti inspira deestul de corect cu privire la ce inseamna cu adevarat o curte clasica cu un grad ridicat de intimitate.

Mai ales in situatia in care aceasta curte nu este una atat de spatioasa.

Insa, prin diversele artificii s-a reusit pastrasrea sentimentului de larghete al respectivului spatiu de la interiorul acestei curti.

In consecinta este de preferat, ca de la interiorul acestui spatiu sa nu lipseasca zonele verzi, indiferent cat de mici ar putea fi acestea.

Chiar si in aceasta situatie, plantele si florile agatatoare ar putea salva destul de mult lipsa zonelor verzi.

Insa, acest capitol al amenajarii interioare ramane la latitudinea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com