Un spatiu ingust si bine pus in valoare

Prin intermediul acestui perimetru aducem in atentia dumneavoastra un alt exemplu extrem de atractiv despre un spatiu ingust si bine pus in valoare.

Prin simpla organizare a catorva zone de interes existente la interiorul respectivului spatiu.

Motiv pentru care am ales pentru o buna orientare, chiar si o imagine reprezentativa.

Prin intermediul careia va puteti convinge mult mai bine despre ceea ce inseamna sa acordati o atentie deosebita fiecarui element de detaliu care contribuie in mod deosebit la definirea unui astfel de spatiu.

Tocmai din acest motiv am ales respectivul exemplu ca si punct de reper pentru un viitor proiect de amenajare a unei astfel de curti.

Care fara indoiala ca reprezinta un spatiu ingust si bine pus in valoare.

Am mizat cu tarie pe puterea acestui exemplu datorita faptului ca prontr-un spatiu ingust si bine pus in valoare, proprietarul a inteles foarte bine care este rolul esential al existentei la nivelul unei curti, a spatiului verde.

In asa fel incat este foarte posibil sa simtiti libertatea maxima intr-un spatiu ingust si bine organizat. Comparativ cu un spatiu destul de larg, dar unde domneste oarecum haosul.

Referitor la exemplul nostru, aici se poate observa o oarecare geometrie interioara.

Atat in ceea ce priveste aleile, dar si referitor la amenajarea zonei verzi din centrul acestei curti.

Cat si in ceea ce priveste celelalte ronduri verzi si ghivece cu flori.

In alta ordine de idei un spatiu ingust si bine pus in valoare este bine definit si de existenta unui loc ideal pentru servit masa, cat si de un alt loc de relaxare constituit prin prezenta unei canapele foarte interesante.

Detalii care vin sa ne intareasca convingerea poptrivit careia un spatiu ingust si bine pus in valoare ar putea fi tot ce va puteti dori la interiorul unei curti.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si treceti la amenajarea unui astfel de spatiu, cu multa rabdare.

Cat si cu un buget care sa nu va poata afecta in mod negetiv.

 

Sursa www.Pinterest.com