Idei simple de amenajare a unui loc de odihna

Atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a unei camere de odihna, una dintre cele mai importante alegeri, daca nu cea mai importanta este achizitionarea patului matrimonial.

Fara de care gradul de confort si relaxare nu se poate ridica la nivelul asteptarilor dumnmeavoastra.

Drept urmare am ales pentru dumneavoastra si aceasta imagine reprezentativa.

Fara de care poate ca nu am fi putut sa fim la fel de convingatori.

Si am optat cu tarie pe existenta unui decor minimalist pus foarte bine in valoare prin existenta unui spatiu destul de generos.

In speta noastra s-a optat cu tarie pe existenta unui pat matrimonial ideal pentru asigurarea confortului in cazul a doua persoane consecutiv.

Patul are o suprafata de odihna destul de generoasa, o tablie bine evidentiata si complet tapitata cu un material de stofa rezistent la uzura.

Referitor la tablie, aceasta este si bine capitonata la interior cu un strat de burete subtire.

Astfel incat, dincolo de confort, aspectul exterior al acestei componente principale a patului matrimonial este unul foarte atractiv.

Si asta nu e tot, atata timp cat cele doua noptiere sunt inlocuite strategic cu doua corpuri de mobilier de inaltime medie.

Si care contin si doua spatii de depositare destul de generoase la interior si care sunt compartimentate cu cate doua polite.

Dar si cu cate doua sertare in partea inferioara.

Astfel incat aceste doua piese de mobilier sa isi poata justifica foarte bine prezenta, prin gradul ridicat de utilitate.

Dincolo de asta, in partea superioara a acestui ansamblu este amplasat si un raft ideal pentru depozitarea diferitelor articole de dimensiuni ceva mai mici.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

In consecinta pentru a va putea bucura de un confort si o relaxare de durata este de preferat sa optati cu incredere pentru una dintre aceste idei simple de amenajare a unui loc de odihna.

Asa ca, in prima faza nu va panicati in situatia in care renovarile au fost finalizate, iar vechea mobila nu mai raspunde propriilor asteptari.

In aceasta situatie mzati cu incredere pe existenta unui decor minimalist, din care nu poate lipsi nici contrastul cromatic.

Numai asa fiecare piesa de mobilier componenta va pputea fi bine pusa in valoare.

Dupa cum va puteti convinge si singuri, prin simpla vizionare a acestei fotografii reprezentative.

Cu alte cuvinte incercati un astfel de decor minimalist si numai asa veti avea numai de castigat.

 

Sursa www.Pinterest.com