Fantanile arteziene pentru gradina

Fantanile arteziene pentru gradina reprezinta un adevarat punct de atractie.

Un element de decor care poate contribui foarte bine la completarea ansamblului peisagistic.

Iar printr-o buna asociere cu plantele si florile ornamentale sau chiar si cu imobilul din imediata apropiere, atunci cu siguranta ca fantanile arteziene pentru gradina isi pot justifica pe deplin utilitatea.

Situatie in care este de preferat sa optati pentru alergerea unei fantani arteziene pentru gradina, a carei dimensiuni per ansamblu sa nu poata impiedica in mod direct traficul interior din respectiva locatie, la interiorul careia este amplasata o astfel de fantana arteziana.

Si asa apare si intrebarea inevitabila, de ce sa optati pentru o fantana la interiorul unei curti si nu pentru un alt element de decor?

La aceasta intrebare raspunsul nu intarzie sa apara.

Asa ca, prezenta unei fantani arteziene la interiorul unei curti asigura existenta echilibrului in natura.

Exact asa cum impune si tehnica Feng Shui.

Insa, dincolo de acest aspect al energiilor exterioare, cat si a echilibrului din natura, prezenta unei fantani arteziene la interiorul unei curti nu face altceva decat sa creeze o  atmosfera de confort si relaxare. pentru intreg ansamplu peisagistic inconjurator.

Acolo unde si gradul de umiditate este altul.

Prin prezenta unei fantani arteziene la interiorul unei curti veti putea rezolva din start anumite probleme care tin de buna organizare a lucrurilor la interiorul unui astfel de habitat.

Dincolo de acest aspect, pentru a putea beneficia de existenta unei fantani arteziene ale carei costuri de intretinere si functinare sa fie mult simplificate este de preferat sa optati pentru o fantana arteziana cu circuit inchis. Situatie in care apa este recirculata, fara pierderi.

Singurele eventuale pierderi sunt generate doar de energia electrica pe baza careia este pus in functiune sistemul de pompare si recirculare a apei.

Si ca in multe dintre situatii, despre efectul maxim oferit de fantanile arteziene pentru gradina in propria dumneavoastra curte, nu va puteti da seama decat, dupa ce veti beneficia de prezenta unei astfel de fantani arteziene.

Asa ca, pentru exemplul nostru am ales un model de fantana arteziana al carui design este unul modern.

Si ale carei elemente principale sunt evidentiate de prezenta a trei vase  din piatra de forma unei sfere, extrem de atractive.

Si care sunt amplasate in linie dreapta, la mica distanta unul fata de calalalt.

Motiv pentru care am ales si doua imagini reprezentative, cu exemplul nostru privit din diferite perspective.

 

Sursa www.Pinterest.com