Terasa cu piscina si protectie impotriva soarelui

O astfel de terasa cu piscina si protectie impotriva soarelui poate fi una dintre cele mai atractive alegeri atunci cand vine vorba despre amenajarea cu stil a propriei curti.

Un astfel de obiectiv ne-a atras atentia in mod direct, astfel incat ne-am hotarat sa il aducem si in atentia dumneavoastra pentru a va putea convinge ce inseamna cu adevarat sa va puteti bucura in acelasi timp de soare si apa.

Cat si de relaxare la umbra unei terase moderne.

Situatie in care o astfel de terasa poate fi utilata corespunzator cu o gama larga de accesorii si corpuri de mobilier alese special pentru a putea sa se ridice la nivelul propriilor asteptari.

Un exemplu concludent in acest sens poate fi si cel din imaginile noastre orientative.

In care este prezentata viziunea asupra unui astfel de amplasament chiar de la interiorul unui astfel de obictiv.

Si anume o terasa cu piscina si protectie impotriva soarelui.

Si pentru ca tot a venit vorba despre acest aspect, al protectiei impotriva soarelui se poate spune ca pentru a putea beneficia de un astfel de avantaj, in cazul respectivei terase s-a trecut la amenajarea partii laterale cu rulouri impotriva soarelui.

Rulouri care atunci cand soarele puternic produce un disconfort termic, acestea din urma, rulourile din panza se pot lasa in jos pana la nivelul solului.

Sau pana la nivelul optim, in functie de preferinte.

Avand astfel posibilitatea de a alege in acelasi timp fie sa plonjati in piscina, fie sa va tolaniti intr-o canapea de joasa inaltime, la umbra terasei.

Asa se face ca, intr-o astfel de curte, gasiti relaxarea maxima pentru toate gusturile.

Practic aici este vorba despre un atractiv proiect de amenajare a unei curti.

Si care oricand se poate transforma in solutie viabila pentru viitorul dumneavoastra proiect de amenajare a propriei curti.

 

Sursa www.Pinterest.com