Pergola minimalista din beton utilata corespunzator

Pentru o buna viziune in ceea ce priveste o pergola minimalista din beton utilata corespunzator am atasat aici si o imagine reprezentativa.

Din dorinta de a putea fi cat mai expliciti in ceea ce priveste amenajarea unui astfel de amplasament.

Si daca pana in prezent am exemplificat in cadrul acestui blog, o serie intreaga de modele de pergole de diferite forme si dimensiuni, designuri si culori, de aceasta data venim spre intampinarea persoanelor interesate cu un alt model.

De aceasta data fiind vorba despre o pergola minimalista din beton utilata corespunzator.

Aceasta este executata dua un design simplu si minimalit care sa ii permita acestei pergole sa poata fi utilizata in diferite scopuri si pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

In cazul nostru, o astfel de pergola este amenajata la interior cu un gratar, cu loc pentru lemne si un blat pentru gatit, in continuarea caruia se afla si o chiuveta.

Ceea ce inseamna ca aceasta pergola este amplasata la mica apropiere fata de imobil.

In asa fel incat asamblarea conductelor de apa potabila si canalizare sa nu fie o problema atat de mare.

Si pentru ca aici este vorba despre o pergola cu gratar, de la interiorul acestui amplasament nu poate lipsi nici locul special pentru depozitarea lemnelor.

Si nici spatiul necesar pentru servirea mesei, cat si pentru socializare.

In aceste conditii la interiorul unei astfel de pergole spatiul disponibil poate fi amenajat in functie de preferinte, fie cu o masa si scaune, asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Fie cu o canapea cu fotolii si masuta pentru cafea, de asemenea in functie de preferinte.

Referitor la exemplul nostru, aici este vorba despre o pergola a cerei inaltime este una considerabila.

Al carei acoperis este executat din lamele din lemn de rasinoase.

Acestea din urma constituind o parte componenta a unui mecanism care poate inclina lamelele astfel incat sa permita sau sa optureze patrunderea razelor de soare prin acoperis.

Toate aceste mici detalii coroborat cu aspectul placut al pergolei per ansamblu face ca acest amplasament sa fie unul extrem de atractiv.

Si care sa nu se poata demoda prea curand.

Asa ca, dupa cum v-am obisnuit pana acum, dumneavoastra sunteti cei care aveti ultimul cuvant de spus cu privire la alegerea sau nu, a unui astfel de model de pergola minimalista din beton utilata corespunzator, pentru a putea fi amplasat la interiorul proopriei curti.

 

Sursa www.Pinterest.com