Vedere de ansamblu a unei gradini moderne si minimaliste

Atunci cand vine vorba despre o vedere de ansamblu a unei gradini moderne si minimaliste trebuie stiut faptul ca, pentru a putea ajunge la un astfel de rezultat trebuie sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu.

Si totul trebuie calculat ca la carte.

Motiv pentru care am ales si noi, una din variantele de amenajare corespunzatoare a unui astfel de spatiu.

Idee care poate fi inteleasa mult mai bine prin intermediul acestei fotografii reprezentative ca si vedere de ansamblu a unei gradini moderne si minimaliste.

In primul si in primul rand, chiar daca in respectiva gradina cea mai mare parte a suprafetei este pavata cu ciment, actualul proprietar nu a renuntat la spatiul verde si a rezervat anumite zone pentru mentinerea acestui aspect.

Fiind vorba, mai exact de existenta acelor ronduri cu plante decorative puse in evidenta in primul si in primul rand prin simetrie.

De asemenea, o astfel de curte este bine evidentiata de existenta unui semineu destul de bine pus in valoare, cu doua canapele fixe si o masuta pentru cafea.

Curtea se afla intr-un bun echilibru gratie celor doua placi de ciment de mari dimensiuni amplasate pe nivele diferite si care sunt unite intre ele prin intermediul catorva trepte iluminate pe timp de noapte.

Si asta din cauza faptului ca respectiva curte este situata pe un teren aflat in panta.

Si care ulterior proprietarul l-a adus la forma actuala.

Asa se explica faptul ca aceasta vedere de ansamblu a unei gradini moderne si minimaliste este rezultatul cert al eforturilor de nivelare a unui teren aflat in panta, special pentru amenajarea unei astfel de locatii.

Si pentru ca un astfel de proiec nu este unul realizat la intamplare, la interiorul acestei gradini este amplasata si o fantana arteziana bine pusa in valoare pentru acest spatiu de mare interes.

Care este chiar aceasta vedere de ansamblu a unei gradini moderna si minimaliste.

In consecinta este de preferat sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu in ce priveste viitorul proiect de amenajare al unei greadini. Astfel incat aceasta sa poata raspunde pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

 

Sursa www.Pinterest.com