Decor minimalist din materiale reciclabile

Amenajarea spatiilor intrerioare cu materiale reciclabile nu este o idee rea, atata timp cat acestea se pot face extrem de utile. Si nici bugetul nu este suficient incat sa va poata permite achizitionarea pieselor de mobilier preferate.

Altfel spus, faceti apel la imaginatie si optati cu incredere pentru aceasta varianta, a unui decor minimalist din materiale recilabile.

Si astfel veti putea trece cu o usurinta mult mai mare peste acest impas, al lipsei finantelor.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, proprietarul acestui interesant decor a reusit sa dea valoarea cuvenita unor caramizi din ciment provenite dintr-o constructie dezafectata.

Iar pentru un decor bine definit, acestea sunt asociate foarte bine cu doua scanduri din lemn bine finisate si lustruite.

Astfel incat noul corp de mobilier din deseuri sa se faca extrem de util in diferite conditii de lucru. Sau in diferite alte situatii.

Dupa cum se poate observa, in conditiile date respectiva incapere este amenajata doar cu dusumea. Nici macar peretiii nu sunt finisati.

In schimb aparatura electronica se afla la loc de cinste.

Ceea ce inseamna ca aici avem de a face cu un proprietar care se respecta.

Si care stie in mod cert pe ce sa puna accentul atunci cand vine vorba de amenajarea fiecarei incaperi.

Cu alte cuvinte, atunci cand vine vorba de amenajarea fiecarei camere, este oportun sa va inhamati cu multa rabdare si imaginatie pentru a putea beneficia de cele mai bune rezultate in ce priveste amenajarea propriei case.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar si treceti imediat la actiune pentru obtinerea unui decor minimalist din materiale reciclabile asa cum va doriti.

 

Sursa www.Pinterest.com