Scari interioare sub forma de spirala

Acolo unde spatiile sunt inguste, iar prezenta unei scari interioare este impetuos necesara exista si o solutie viabila care va poate scoate din orice incurcatura.

Este vorba aici despre ideea de amplasare a unei scari interioare in forma de spirala.

Si nu oricum, ci cu protectie in partea superioara.

Scarile interioare in forma de spirala sunt cunoscute cu mult timp in urma.

Insa, atunci cand vine vorba despre asigurarea protectiei impotriva eventualelor accidente sau impotriva zgomotelor, nu toti proprietarii de astfel de scari interioare sau gandit sa asigure si protectia in acest sens.

Pentru ca marea majoritate a celora care au optat pentru astfel de accesorii au ales in special scarile interioare rustice.

Din acest motiv am adus in atentia dumneavoasta un model de scari interioare sub forma de spirala, moderne.

Si care, spre deosebire de celelalte astfel de scari, acestea beneficiaza de o protectie din sticla tratata termic, care ofera o rezistenta mult superioara.

Aceasta este de forma rotunda, iar prin culisare obtineti o buna protectie fonica prin existenta unor garnituri speciale care asigura etanseitatea sau inchiderea ermetica.

Aspect care si l-ar putea dori orice proprietar de astfel de accesorii necesare pentru amenajarea spatiilor interioare.

Designul existentei unei astfel de sistem de trecere de la un nivel la altul, in cazul unor spatii nu tocmai generoase este unul foarte interesant.

Pentru care ar putea opta fiecare dintre cei care recurg la folosirea unui astfel de sistem de scari interioare sub forma de spirala.

 

Sursa www.Pinterest.com