Decoruri viu colorate pentru o stare de bine

Daca inainte de anul ’89 atat mobila pentru casa, cat si decorurile interioare, de cele mai multe ori erau realizate in nuante de bej, crem, maro si mahon, nuante lacuite si insotite de o serie intreaga de decoratiuni inutile si inestetice, odata cu trecerea anilor aspectul evolutiei a fost bine amprentat.

Si treptat am invatat ca putina culoare in tot ceea ce ne inconjoara nu face decat sa ne faca viata putin mai frumoasa.

Prin aparitia pe piata de profil a pieselor de mobilier realizate in culori si nuante extrem de indraznete.

Si care prin combinatie cu nuantele altor accesorii acestea au reusit sa transforme un spatiu interior banal intr-unul extrem de vesel si foarte atractiv.

Asa au luat nastere acele decoruri viu colorate pentru o stare de bine.

Si daca nu ar fi asa respectivele piese de mobilier, nu ar fi inregistrat atat de multe solicitate. Si, in consecinta nu s-ar mai fabrica.

E clar ca, cererea mare de astfel de produse se reflecta in mod direct in prezenta pe piata de profil a pieselor de mobilier realizate in culori atractive.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta aici unul dintre acele decoruri viu colorate pentru o stare de bine.

La fel ca si in imaginea reprezentativa.

Si chiar daca aici nu este vorba despre piese de mobilier viu colorate, atmosfera respectiva este creata de prezenta altor accesorii ale caror nuante sunt viu colorate.

Asa, ca puteti opta pentru achizitionarea pieselor de mobilier realizate in nuanta de alb, ca si sursa suplimentara de lumina.

Iar restul decorului capata culoare prin prezenta in acest habitat a mai multor elemente de decor viu colorate.

Si chiar daca uneori ne este greu sa recunoastem, fenomenul de cromoterapie actioneaza in mod pozitiv asupra organismului.

Se produce la tot pasul si este generat de prezenta unor decoruri viu colorate pentru o stare de bine.

 

Sursa www.Pinterest.com