Liniste si relaxare in propria gradina

Doua scaune si o masuta pentru cafea amplasate intr-un loc linistit, departe de privirile indiscrete ale curiosilor, nu fac altceva decat sa contribuie in mod evident la crearea unui spatiu de liniste si relaxare in propria gradina.

Fiind vorba aici despre existenta unui loc de o intimitate debordanta, la fel de bine pentru doua sau mai multe persoane.

Si in aceeasi masura este locul potrivit in care va puteti retrage singuri cu propriile dumneavoastra ganduri.

Si fie vorba intre noi, nu putine sunt situatiile in care doriti sa contemplati si sa va faceti ordine in ganduri. Fiecare dupa propriile preferinte.

Nu putine sunt situatiile in care in diminetile de weekend doriti sa savurati o cafea, ori sa va delectati cu o carte buna departe de zgomotul citadin, de traficul intens. Si de ce nu, departe de orice persoana cu gandiri negativa.

Si unde altundeva, daca nu in propria gradina. In propriul dumneavoastra colt de rai.

Asta in masura in care, cu eforturi minime puteti beneficia de relaxare si confort maxim, doar prin cateva idei simple de amenajare a unui spatiu dominat de liniste si relaxare in propria gradina.

Acolo unde chiar si serile tarzii pana dincolo de miezul noptii pot fi savurate la maxim. Prin realizarea unui sistem minim de iluminare a respectivei zone.

Si asta, nu o poate intelege decat persoanele care locuiesc la casa.

Asa ca, este de preferat sa puneti in continuare accentul pe timpul petrecut in aer liber, profitand de liniste sai relaxare in propria gradina, indiferent in ce perioada a zilei va aflati.

 

Sursa www.Pinterest.com