Spatiu de relaxare pentru zone relativ mici

Lipsa spatiilor suficient de generoase de la interiorul unei curti va ingradeste negresit posibilitatea de extindere a zonei de relaxare din respectivul habitat.

Dar asta nu inseamna ca veti putea fi, pur si simplu privati de posibilitatea de a petrece cat mai mult timp liber in propria curte.

Chiar si in situatia in care perimetrul respectiv nu este unul suficient de larg, dupa cum v-ati fi dorit si dumneavoastra.

Si sustinem cu tarie acest lucru, in conditiile in care si din partea dumneavoastra se vad unele mici eforturi de amenajare a unui spatiu de relaxare in propria curte.

De exemplu, un spatiu care poate fi asemenator cu cel din imaginea postata de noi aici.

Acolo unde, pentru a crea o zona luminoasa, actualul proprietar a amplasat un cort realizat din profile metalice, usor de demontat.

Respectivul cort este acoperit cu panza rezistenta, de culoare alb. Prin a carei textura nu permite razelor de soare sa patrunda la intensitatea maxima.

Practic aici este vorba despre o zona de confort amenajata extrem de simplu, prin amplasarea in aceast loc a unor canapele fixe, cu saltele de din burete, cat si cu perne decorative de mare efect si a caror prezenta contribuie foarte bine la completarea confortului tuturor persoanelor aflate in respectiva zona.

Cum era de asteptat cele doua canapele fixe sunt asociate si cu o masuta pentru cafea confectionata din aceeasi textura a materialului de baza.

In asemenea conditii, cu siguranta ca veti putea beneficia de existenta acelui loc de relaxare existent la interiorul unei curti al caror spatiu interior este unul si asa destul de ingust.

Cu alte cuvinte, exemplul nostru este unul care va poate fi de mare folos, atunci cand va confruntati cu un spatiu destul de ingust in propria curte. Acolo unde doriti sa beneficiati si de existenta unui loc de relaxare, ideal pentru mai multe persoane consecutiv.

 

Sursa www.Pinterest.com