Dormitoare de calitate Fantasy

Aceste dormitoare de calitate Fantasy au fost concepute dupa cele mai noi idei de amenajare a unei locuinte. Cu un corp de mobilier atat de complex incat acesta sa poata face fata tuturor dorintelor si nevoilor in materie de confort si relaxare.

Asa a luat nastere acest minunat pat matrimonial de joasa inaltime, cu noptiere mobile si iluminare pe timp de noapte.

Patul matrimonial al acestor dormitoare de calitate superioare Fantasy este realizat pe baza cadrului principal din lemn masiv complet tapitat cu un material din piele ecologica.

In cazul nostru acesta este de culoare neagra.

Patul are o forma usor diferita fata de celelalte modele de paturi clasice, prin existenta bordurii principale.

Dar si prin forma patului, in partea superioara. Care nu face altceva decat sa permita mentinerea capului intr-o pozitie optima pentru desfasurarea altor tipuri de activitati, cum ar fi lectura.

Patul mai beneficiaza si de eficienta unui sistem de iluminare de tip RGB extrem de discret care este activat prin intermediul telecomenzii. Sistemul cuprinde un spectru de cinci nuante diferite.

Iar noptierele au si ele un grad ridicat de utilitate prin faptul ca acestea sunt perfect mobile datorita sistemului mobil cu patru roti. Dormitorul beneficiaza de un design extrem de interesant, cat si de o utilitate la fel de variata in diferite scopuri.

Pentru a intelege acest lucru, din toate punctele de vedere este de preferat sa urmariti cu atentie toate fotografiile atasate aici.

Dormitoare de calitate Fantasy01 Dormitoare de calitate Fantasy02 Dormitoare de calitate Fantasy03