Dormitoare Gloss ieftine 

Spre deosebire de celelalte model de dormitoare prezentate de noi, acest model de dormitoare Gloss ieftine au capacitatea de a ne surprinde in mod placut chiar si in situatia in care acestea sunt formate pe baza unui sifonier si a unei comode cu oglinda. De aici si denumirea de Gloss.

Pentru ca acest tip de dormitor nu are pat matrimonial el este destinat pentru desfasurarea altor tipuri de activitati.

Sau poate fi asociat cu oricare alt model de pat matrimonial si astfel se poate transforma imediat intr-un model de dormitor obisnuit cu tot ce trebuie.

Din punct de vedere tehnic acest model de dormitoare Gloss ieftine este realizat pe baza aceluiasi material de mare valoare, si anume palul matrimonial lucios, de culoare negru si siclam pal.

Sifonierul acestui model de dormitor este realizat pe baza usilor culisante al carui decor este completat de existenta catorva linii discrete de culoare siclam.

Sifonierul este compartimentat la interior pe baza spatiilor destinate pentru depozitarea intregii game de articole textile de diverse dimensiuni.

Iar comoda cu taburet, sertar si oglinda are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor.

Pentru realizarea acestei comode s-a folosit in cea mai mare parte palul melaminat de culoare neagra.

Iar daca aceasta nuanta deranjeaza, atunci puteti comanda acest model de dormitoare Gloss ieftine si in alte culori in functie de preferinte.

 

 

Dormitoare Gloss ieftine01 Dormitoare Gloss ieftine02 Dormitoare Gloss ieftine03 Dormitoare Gloss ieftine04 Dormitoare Gloss ieftine05 Dormitoare Gloss ieftine06