Dormitoare ieftine Feeriq

Feeriq  este unul dintre acele dormitoare ieftine care reuseste cu succes sa ne surprinda in mod placut cu un interesant model de pat matrimonial.

Acesta este realizat pe baza cadrului principal din lemn masiv complet tapitat de un material textil rezistent la uzura mecanica si care este de mare efect pentru intreaga camera.

Patul este realizat pe baza unei tablii extrem de impunatoare ca si suprafata.

Acesta este complet tapitat cu acelasi material ca si cadrul principal al patului. Fiind vorba aici de un produs complex, din punct de vedere al constructiei.

Patul este realizat pe baza unei somiere, cat si a unui sistem inteligent de ridicare a somierei, din metal pe baza de pistoane. Acestea din urma, pustoanele usureaza mult ridicarea somierei cu saltea.

Si asta nu e tot. Pentru ca modelul respectiv de pat Feeriq este insotit si de doua noptiere din pal melaminat de culoare alb.

Si are un design interesant de forma cubica.

Este bine de stiut aici ca acest model de pat poate fi comandat in alte nuante si culori, din cele propuse de producator.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune imediat si comandati tot ce se potriveste mai bine pentru amenajarea propriei case.

Dormitoare ieftine Feeriq01 Dormitoare ieftine Feeriq02 Dormitoare ieftine Feeriq03 Dormitoare ieftine Feeriq04 Dormitoare ieftine Feeriq05