Dormitoare Levita moderne 

Iata, o noua varianta de mobiliere a unui apartament, fie el chiar si unul de dimensiuni ceva mai reduse.

Este vorba aici despre un model de dormitor Levita modern din toate punctele de vedere.

De la materialele de calitate superioara folosite pentru realizarea acestuia si pana la design si combinatia de culori care contribuie in mod evident la definirea acestui spatiu de mare sensibilitate.

Tocmai din acest motiv aducem in atentia dumneavoastra un interesant model de dormitor Levita.

Acesta este realizat din pal melaminat in doua culori contrastante si de mare efect, alb si negru.

Aici contrastul are un rol extrem de important in definirea corpurilor de mobilier realizate sub amprenta designului modern.

Un model de dormitor Levita este format dintr-un pat matrimonial, care datorita designului sau, acesta lasa impresia ca partea de sezut leviteaza.

Patul este complet tapitat cu piele ecologica de calitate superioara in doua culori contrastante, alb si negru.

Patul mai beneficiaza si de o suprafata de odihna extrem de generoasa si de relaxanta. Doua noptiere discrete, cat si de iluminare pe timp de noapte.

Si asta datorita unui sistem de iluminare de tip RGB, care poate fi actionat cu ajutorul telecomenzii.

Sistemul de iluminare atat de pe tablia patului, cat si de sub partea de sezut este unul eficient si de mare valoare pentru un somn  odihnitor.

Iar sifonierul acestui model de dormitor vine sa completeze in mod evident aspectul per ansamblu, care este unul destul de interesant pentru acest corp de mobilier.

Din punct de vedere al aspectului exterior sifonierul este definit de o rama principala de culoare alb, cat si de doua usi de culoare neagra, care au drept rol de a ascunde la interior o buna optimizare a spatiului disponibil. Prin compartimentarea cu caturi si spatii pentru umerase.

Per ansamblu modelul de dormitor Levita este unul de mare efect si se adreseaza in special persoanelor tinere si care sunt deschise la tot ce reprezinta nou in materie de mobilier.

 

 

Dormitoare Levita moderne01 Dormitoare Levita moderne02 Dormitoare Levita moderne03