Dormitoare MAGNUM de calitate 

Seria produselor de inalta definitie, mai exact a dormitoarelor elegante si perfect confortabile este completata in mod elegant  de acest model de dormitoare Magnum de calitate.

Vorbim de calitate, nu intamplator, ci datorita  faptului ca modelul respectiv de dormitor are la baza palul melaminat tapitat si bine imbinat cu cele mai bune produse si accesorii existente in prezent pe piata de profil din Europa.

Pentru realizarea acestui dormitor s-a folosit palul melaminat combinat in doua culori contrastante de alb si negru. Dupa un design al zilelor noastre.

De exemplu, modelul respectiv de sifonier este realizat pe baza a doua usi culisante de mare valoare care imita in mod evident tabla de sah.

Aspect cu ajutorului caruia dormitorul din imaginile noastre emana o nota de eleganta si un aspect nobil si modern care va poate influenta viata in mod pozitiv.

La interior, sifonierul dispune de o compartimentare dupa ultimele standarde cu tot ce este necesar.

Iar per ansamblu, sifonierul are capacitatea de a intra intr-o buna sincronizare cu celelalte corpuri de mobilier care se afla la interiorul dormitorului respectiv.

Un alt exemplu bun este patul matrimonial, la baza caruia se afla palul melaminat de calitate partial tapitat cu piele ecologica a caror cusaturi sunt lasate la vedere tocmai pentru ca efectul vizual sa fie unul pe masura asteptarilor.

Tablia patului este complet tapitata cu acest material de piele ecologica.

Are doua noptiere realizate pe baza unui design extrem de interesant, atipic cu un raft realizat din sticla tratata termic.

Patul matrimonial este unul destul de generos ca si suprafata de odihna.

Iar pentru o buna functionalitate acesta se bazeaza pe existenta somierei cat si a sistemelor metalice de ridicare cu ajutorul pistoanelor.

Iar dincolo de asta nici pretul de achizitie al acestui produs nu este unul care sa va produca palpitatii.

 

 

Dormitoare Magnum de calitate01 Dormitoare Magnum de calitate02