Dormitoare modele noi Viola

Viola reprezinta unul din modelele noi de dormitoare intrate pe piata de profil din Romania. Nu intamplator, ci pentru a putea acoperi plaja produselor de calitate superioara, cat si nevoile si pretentiile tot mai mari venite din partea consumatorilor de astfel de produse in care confortul si eleganta sunt doua aspecte definitorii.

Iar atunci cand dormitorul este realizat din pal melaminat de culoare alb, atunci putem spune ca dormitorul respectiv nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare.

Albul fiind o nuanta de mare valoare care contribuie excesiv la crearea unei atmosfere aparte in orice locuinta, daca si designul interior este unul de aceeasi valoare.

Acest model de dormitor Viola este compus pe baza a doua piese de rezistenta. Este vorba aici despre patul matrimonial care este realizat pe baza unui design interesant si care nu face altceva decat sa contribuie la producerea sentimentului de levitatie.

Si asta datorita faptului ca patul este bine distantat de la nivelul solului.

Lasand aerul sa circule si astfel designul acestui produs face ca patul sa fie unul de mare valoare, cu tablie si asa zisele noptiere.

Iar sifonierul acestui model de dormitor Viola este realizat tot in culoare alb cu un model format din linii discrete de culoare violet, la fel ca si cele de pe tablia patului.

Sifonierul are doua usi culisante din pal melaminat si o buna compartimentare la interior.

Asa se face ca dormitorul Viola poate fi comandat imediat intr-o varietate larga de culori in functie de preferinte, dar si in functie de nuantele impuse de proprietar.

Dormitoare modele noi Viola01 Dormitoare modele noi Viola02 Dormitoare modele noi Viola03