Dormitoare moderne FOGO

Formele geometrice bine definite, cat si contrastul obtinut prin combinarea celor doua nuante de alb si negru fac din aceste doua principale corpuri de mobilier unul dintre cele mai interesante dormitoare moderne. Fogo este dormitorul realizat prin combinatia sifonierului cu patul matrimonial de o eleganta iesita din comun.

Acesta din urma are rama principala realizata din pal melaminat de calitate, cu o tablie tapitata cu un material de piele ecologica de culoare neagra.

Patul prezentat in imaginile atasate beneficiaza de o somiera activata interesant de un sistem metalic actionat cu ajutorul pistoanelor.

De o parte si de alta a patului sunt situate cele doua noptiere confectionate din pal de culoare alb imaculat, cu doua sertare.

Sifonierul este realizat pe baza a doua usi culisante tot din pal melaminat in al carui decor predomina culoarea neagra.

Si pentru ca tot ne aflam la capitolul cromatic, nuanta de negru care domina in sifonierul acestui model de dormitor este luminat de nuantele de alb regasite in proportii bine definite.

La interior, sifonierul este compartimentat cu spatii necesare atat pentru depozitarea articolelor vestimentare  de volume ceva mai reduse dar si de un spatiu generos necesar pentru haine si articole textile ceva mai voluminoase.

Si pentru care este nevoie si de un suport pentru umerase.

Modelul de dormitoare FOGO reprezinta una dintre piesele de baza ale unui apartament cu tendinte.

Este vorba aici despre un dormitor elegant, confortabil si de mare valoare pentru orice casa.

Cu alte cuvinte, patul poate fi comandat chiar si intr-o alta combinatie de culori din cele propuse de producator, la un pret fara concurenta.

Dormitoare moderne Fogo01 Dormitoare moderne Fogo02