Dormitor de calitate Antique

Avem aici un alt model de dormitor extrem de viabil pentru mobilarea unei case cu accente moderne. Si anume, un interesant  un model de dormitor de calitate Antique.

Denumirea  modelului respectiv de dormitor vine chiar de la faptul ca acesta este realizat pe baza unui pal de calitate superioara care imita perfect lemnul antic, peste care trecerea timpului si-a lasat adanc amprenta.

Respectivul model de pal melaminat cu accente de vechi se regaseste in proportii bine stabilite atat in rama principala a patului, in noptierele patului, cat si in compozitia sifonierului.

Acesta din urma are un design modern cu accente clasice prin simplul fapt ca designul acestuia face ca sifonierul sa aiba patru sertare si o vitrina realizate pe baza acestui material cu textura care imita lemnul invechit.

Patul matrimonial are rama principala din pal melaminat din aceeasi textura a lemnului invechit, cu o tablie extrem de interesanta si care esdte tapitat cu piele ecologica de culoare alb.

Noptierele atasate patului matrimonial sunt si ele realizate prin combinatia celor doua materiale de texturi diferite, cu cate doua sertare.

Iar in ceea ce priveste sifonierul, acesta este realizat cu patru usi batante dintre care doua sunt de dimensiuni ceva mai mari.

Sifonierul este alcatuit dintr-o vitrina si cinci sertare la care accesul se face rapid direct din exterior.

Un alt aspect care poate fi modificat in functie de preferinte este legat de combinatia de culori folosite la realizarea acestui model de dormitor.

Dincolo de asta, modelul de dormitor prezentat aici este unul pentru care multi dintre vizitatorii nostri ar trece imediat la redecorarea propriului dormitor.

Dormitor de calitate Antique01 Dormitor de calitate Antique02 Dormitor de calitate Antique03 Dormitor de calitate Antique04