Dormitor Ecstasy de calitate 

Din categoria dormitoarelor  de inalta definitie face parte cu succes chiar si acest model de dormitor Ecstasy de calitate superioara. Si care beneficiaza si de iluminare pe timp de noapte.

In cazul acestui model de dormitor patul matrimonial este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv cu tablie, complet tapitate cu un material de piele ecologica de culoare inchisa si ale caror cusaturi sunt lasate la vedere.

Si tot aceste parti ale patului beneficiaza si de iluminare pe timp de noapte.

In forma prezentata, patul matrimonial este insotit si de o somiera cu sisteme de ridicare  pe baza de pistoane. Dar si cu alte  doua noptiere de culoare alb utile si extrem de avantajoase pentru obtinerea confortului propriu.

Acest model de dormitor Ecstasy de calitate este  completat si de efectul superior al sifonierului  cu usi culisante si complet tapitate. Din a caror componenta nu lipseste nici oglinda.

Sifonierul este realizat la interior cu spatii de depozitare a articolelor mai putin voluminose, cat si cu spatii generoase pentru amplasarea umeraselor in cazul produselor de volume mai mari.

Dormitor Ecstasy de calitate01 Dormitor Ecstasy de calitate02 Dormitor Ecstasy de calitate03