Dormitor Etna modern

Modelul de dormitor ETNA reprezinta o alta oportunitate de amenajare a unei locuinte, cu o garnitura de mobilier realizata pe baza unui sifonier extrem de elegant, cu doua isi culisante de mare efect, prin combinatia celor doua culori extrem de interesante, rosu si negru.

Sifonierul este compartimentat la interior cu spatii necesare pentru depozitarea aticolelor textile de mici dimensiuni cat si cu suporti pentru umerase necesare pentru articolele ceva mai voluminoase.

Altfel spus, dormitorul are capacitatea de a se transfrma intr-un loc de mare interes prin felul in care sifonierul poate intra in stransa legatura cu patul matrimonial realizat sub amprenta aceluiasi efect cromatic.

In acest sens, este bine de stiut faptul ca rama principala a patului este realizata din lemn masiv si este complet tapitata cu un material de piele naturala sau piele ecologica, in acelasi doua culori rosu si negru. La fel ca si tablia patului si cele doua asa zise noptiere.

Dincolo de acest aspect al materialelor folosite, cat si al designului, combinatia de rosu si negru este una prin intermediul careia este creat sentimentul de aventura.

Astfel incat, dormitorul in forma prezentata poate fi o optiune interesanta pentru o plaja cat mai mare de consumatori.

 

 

Dormitor Etna modern01 Dormitor Etna modern02 Dormitor Etna modern03 Dormitor Etna modern04 Dormitor Etna modern05 Dormitor Etna modern06 Dormitor Etna modern07