Dormitor ieftin Akcent

Modelul de dormitor ieftin Akcent vine sa completeze in mod direct seria de dormitoare accesibile ca si pret, dar care beneficiaza si de o calitate mult superioara. Aspect care se poate observa si din imaginile postate aici.

Sifonierul este realizat din pal melaminat intr-o textura lucioasa si care este tot de calitate superioara, de culoare neagra, si decorat cu cateva linii discrete de culoare siclam.

Usile sunt culisante, iar la interior sifonierul este compartimentat inteligent cu diferite spatii de depozitare, atat pentru articolele de mici dimensiuni, cat si pentru articolole ceva mai voluminoase. Si pentru care este necesara existenta suportului pentru umerase.

Iar patul matrimonial este realizat pe baza cadrului din lemn masiv si a tabliei complet tapitate cu un material din piele naturala sau piele ecologica in functie de disponibilitatea producatorului.

Patul este dotat cu un fund din pal si o somiera cu saltea, dar si un sistem cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei.

Astfel incat, in forma prezentata, patul sa poata fi unul cat mai confortabil, mai ales in situatia in care prin tapitare, rama  patului este definita numai de zone rotunjite, extrem  de avantajoase pentru orice model de pat matrimonial.

Materialul folosit la tapitarea acestui pat este realizat din piele de culoare neagra cu mici elemente de detaliu, de culoare siclam. La fel ca si in cazul sifonierului.

Si pentru ca asta nu e tot, noptiera acestui model de dormitor are o forma cubica, bine definita. Este de culoare neagra si va poate fi de real folos ori de cate ori este nevoie.

Dincolo de acest aspect trebuie stiut faptul ca nuantele folosite pentru realizarea acestei garnituri de mobilier pot fi comandate dupa preferinte.

Asa ca, daca sunteti persoane deschise la nou, atunci nu ezitati sa comandati acest set de mobilier in combinatia de culori preferata.

Dormitor ieftin Akcent01 Dormitor ieftin Akcent02 Dormitor ieftin Akcent03 Dormitor ieftin Akcent04