Dormitor model nou Wave

Incercam sa va prezentam in randurile ce urmeaza un alt model interesant de dormitor Wave.

Un ansamblu de idei si forme alcatuit din doua piese de mobilier principale fara de care acest model de dormitor nu ar mai putea fi la fel de interesant.

Un dormitor Wave este realizat pe baza unui sifonier destul de elegant, cu doua usi glisante care au capacitatea de a fi extrem de utile, datorita sistemelor inteligete de prindere si culisare.

La interior sifonierul este bine compartimentat cu caturi, cat si cu un interesant loc de depozitare a produselor ceva mai voluminoase.

Prin culoare si textura, sifonierul are capacitatea de a intra intr-o buna sincronizare cu patul matrimonial. Acesta din urma este realizat dintr-un cadru din lemn masiv complet tapitat cu un material de piele ecologica sau chiar piele naturala, in functie de preferinte. Prin intermediul caruia toate zonele colturoase sunt bine mascate si protejate.

Cadrul principal al patului este bine pus in valoare de o forma absolut interesanta, cu linii curbe, prin intermediul carei dormitorul respectiv poate fi unul extrem de fiabil.

Patul matrimonial este dotat si cu tetiere ce pot fi reglate separat in vederea optinerii unei pozitii optime a capului. Dar si cu doua asazise noptiere de joasa inaltime.

Aceasta din urma fiind complet tapitata cu un material de aceeasi textura ca si materialul care asigura tapitajul de pe cadrul principal al patului, dar si de pe tetiere.

Dormitorul reprezinta o idee extrem de interesanta, mai ales in situatia in care clientii nostri sunt persoane din

categoria tinerilor optimisti cu orizonturi largi deschise.

Un model de dormitor Wave poate fi comandat intr-o varietate larga de culori din cele propuse de producator.

Dincolo de acest, pentru obtinerea unui confort mult sparit, texturile din compozitia acestui model de dormitor pot fi schimbate in functie de preferinte.

Iar datorita faptului ca forma patului este una extrem de interesanta, acesta din urma, patul beneficieaza si de iluminare pe timp de noapte.

Intr-un spectru larg de culori, a caror nuante pot fi schimbate in functie de preferinte, cu ajutorul unei telecomenzi.

 

cDormitor model nou Wave01 Dormitor model nou Wave02