Dormitor modern Bohemia

Modelul de dormitor Bohemia reprezinta un alt set principal de mobilier necesar pentru amenajarea unui dormitor elegant si de inalta definitie. Un spatiu interior al unei locuinte care este amenajat dupa ultimele idei de constructie a unui astfel de  set de mobilier de dormitor.

Pentru finalizarea acestui proiect de mare anvergura, designerii au folosit palul melaminat de calitate superioara imbinat cu cele mai interesante elemente de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Cum se poate bine observa, patul matrimonial este realizat dupa unele geometrii bine definite. Prin intermediul carora rama principala este ontinuata cu tabila patului.

Trebuie stiut faptul ca rama patului este mult mai mare decat salteaua. Ceea ce face ca patul matrimonial sa fie scos in evidenta tocmai de aceasta bordura bine definita.

Patul mai este dotat si cu un fund din pal, somiera cu sistem metalic cu pistoane util pentru ridicarea somierei. Cat si doua noptiere realizate pe baza unui design contemporan, ba chiar avangardist.

Acesta avand o forma originala care nu face altceva decat sa creeze un aspect interesant intregului set de mobilier.

Iar cea de a doua mare piesa de valoare a acestui model de dormitor Bohemia este sifonierul.

Realizat in aceeasi nuanta extrem de eleganta a palului melaminat deschis la culoare, sifonierul este dotat cu doua usi culisante, dintre care una este complet oglindata.

Iar la interior, sifonierul este compartimentat cu locuri speciale si atat de necesare pentru depozitarea tuturor articolelor vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Asa ca nu mai pierdeti timpul si actionati imediat pentru achizitionarea unui astfel de model de set de dormitor Bohemia.

 

Dormitor modern Bohemia01 Dormitor modern Bohemia02 Dormitor modern Bohemia03