Domitor Prima pentru toate buzunarele 

Un model de dormitor Prima pentru toate buzunarele este format pe baza unui pat matrimonial de o eleganta aparte, ca cel prezentat in imaginile atasate aici.

Patul este realizat dupa unele forme geometrice bine definite, cu tablie si noptiere, cu un fund de pal si cu o somiera atat de utila si necesara pentru ridicarea saltelei.

Si asta nu e tot. Pentru ca modelul de dormitor Prima este format dintr-un sifonier din pal melaminat a carui usi culisante sunt realizate cu oglinzinecesare pentru crearea de spatiu suplimentar, acolo unde dormitoarelee nu sunt atat de generoase.

Avantajul acestui aspect este acela de a crea sentimentul de larghete al respectivei camere.

Dincolo de asta, sifonierul este compartimentat cu locuri utile la interior, cu spatii necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile de mici si mari dimensiuni.

Modelul de dormitor Prima reprezinta un ansamblu de corpuri de mobilier accesibile pentru toate buzunarele.

Si care este realizat din pal melaminat in nuante deschise. Ceea ce insemna ca prin mobilarea cu un astfel de set de mobilier orice incapere se poate umple de lumina.

Asa ca, daca doriti un astfel de model de dormitor pentru propria casa este bine de stiut ca acesta poate fi comandat in diverse alte nuante din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar in ceea ce priveste pretul, acesta este unul chiar accesibil.

Dormitor Prima pentru toate buzunarele01 Dormitor Prima pentru toate buzunarele02