Dormitor cu mobila suspendata

In cele mai multe dintre cazuri, mobila suspendata este intalnita la interiorul bucatariilor, la interiorul livingurilor sau a sufrageriilor.

Insa, prin intermediul acestei noi idei de amenajare interioara, mobila suspendata se regaseste in mod evident, chiar si in decorarea unui anumit dormitor.

Respectivul model de dormitor cu mobila suspendata reprezinta o noua optiune de amenajare a unei camere pentru odihna, cu piese de mobilier extrem de interesante si atractive.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa postata de noi.

Pe langa gradul ridicat de optimizare a spatiului interior de la nivelul unui dormitor, respectivele piese de mobilier sunt si o veritabila sursa de lumina. In sensul ca acestea sunt realizate din pal melaminat lucios, de culoare alba.

Mobila suspendata porneste din tavan si se continua pana dincolo de jumatatea distantei de la tavan spre parchet.

Si se termina prin existenta unui piedestal discret in partea de jos a camerei.

Un alt aspect destul de interesant si care merita sa fie semnalat in acest sens este legat de sistemele de iluminare.

Care au scopul de a reflecta lumina intr-un anumit sens. Astfel incat efectele create sa fie foarte atractive.

Asa se face ca, pentru realizarea unui astfel de decor, la interiorul respectivului model de dormitor se afla doar mobila destul de discreta, cat si un pat matrinonial de mare efect pentru respectiva camera.

Cu alte cuvinte, daca sunteti persoane nonconformiste si cu deschidere la tot ce este nou ar fi de preferat sa incercati pentru amenajarea propriei locuinte si un astfel de model de dormitor cu mobila suspendata si sisteme de iluminare de mare efect.

 

Sursa www.Pinterest.com