Dormitor cu pat pe colt

Prin intermediul acestui dormitor cu pat pe colt ramanem in continuare in sfera camerelor ceva mai inguste si care necesita un plan elaborat de amenajare interioara.

Asa se face ca, de aceasta data am adus in atentia dumneavoastra o alta solutie de amenajare a unei locuinte, pe care o puteti folosi ca si model de inspiratie in realizarea unui proiect viitor.

Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa dormitorul este dotat cu un pat pe colt. Drept urmare, a fost nevoie ca peretii adiacenti patului, sa fie protejati in partea inferioara cu lambriu din lemn.

De asemenea, la interiorul respectivului dormitor se afla si un birou atat de necesar in desfasurarea diferitelor activitati.

Motiv pentru care, biroul are o suprafata de lucru destul de generoasa ca si marime.

Si este dotat cu o anumita compartimentare, atat de necesara pentru depozitarea tuturor articoelor necesare desfasuirarii unei bune activitati. Astfel incat, ori de cate ori va aflati la interiorul unui astfel de dormitor sa va asigurati de tot confortul necesar.

Si de ce sa nu recunoastem, dar pentru o relaxare optima la interiorul unui astfel de dormitor, cromatica nuantelor folosite joaca si ele un rol destul de important.

Asa se face ca, de la interiorul acestui dormitor nu lipseste nuanta de alb. O adevarata sursa de lumina, care se regaseste in mod deosebit in pardoseala, usa si tavan.

Dar si in textura corpurilor de mobilier si in diverse alte accesorii.

Ceea ce constituie un real avantaj pentru toate persoanele care se afla la interiorul unei astfel de camere. Si mai ales in situatia in care respectiva camera nu este atat de bine iluminata cu lumina naturala de la soare.

Cu alte cuvinte, acestea sunt conditiile esentiale care trebuiesc respectate, in vederea obtinerii confortului optim intr-un dormitor cu pat pe colt.

 

Sursa www.Pinterest.com