Dormitor Domino alb cu roz

Am amintit de nenumarete ori si o sa reamintim si cu alte ocazii faptul ca amenajarea unei locuinte se face cu multa atentie si migala pana la cele mai mici amanunte.

Si cand spunem asta ne referim in mod cert la fiecare camera in parte.

Dar mai ales atunci cand vine vorba despre amenajarea sau decorarea camerei pentru copii.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta un dormitor Domino alb cu roz dedicat in mod special pentru amenajarea camerei pentru fetite.

Insa, despre acest lucru va puteti da seama si singuri, date fiind nuantele dormitorului, de alb si roz.

Mobila de dormitor Domino alb cu roz este realizata din pal melaminat obtinut in cele doua nuante, dintre care predomina in mod evident nuanta de alb.

Ceea ce inseamna ca in cazul alegerii unei astfel de mobila vi se poate permite decorarea peretilor intr-o alta nuanta, cu exceptia nuantei de alb.

Dincolo de acest aspect, mobila pentru camera copiilor este compusa prin asocierea celor mai importante corpuri de mobilier destinate pentru amenajarea acestui spatiu de mare sensibilitate.

Asa se face ca, un dormitor Domino alb cu roz cuprinde patul cu tablie si cele doua noptiere cu sertare, la fel de utile si in cazul mobilei pentru copii.

Patul beneficiaza de avantajul de a fi bine distantat de la nivelul parchetului pentru a permite aerului sa circule in voie.

Un alt corp de mobilier dedicat acestui model de dormitor este comoda.

Destinata special pentru amplasarea articolelor textile si vestimentare.

La care se mai adauga si un dulap cu nise de tip soldat, biroul pentru studiu, cat si alte polite suspendate, exact deasupra biroului.

Acestea fiind piesele principale care intra in alcatuirea acestei mobile de dormitor Domin alb cu roz.

Care sunt independente unele de altele.

Ceea ce inseamna ca va confera libertatea de a le putea amplasa si a le putea combina in functie de preferinte.

Si fara de care, camera pentru copi nu ar putea sa fie bine pusa in valoare.

Am ales sa va prezentam aceast dormitor pentru copii, tocmai pentru a putea veni in sprijinul persoanelor care se afla in impas, in ceea ce priveste alegerea mobilei necesare pentru amenajarea camerei dedicate propriului copil.