Un model personalizat de foisor dreptunghiular

Pentru o buna organizare a lucrurilor in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit model de foisor necesar pentru amenajarea la interior a unei curti sau gradini incarcam sa va prezentam aici un model personalizat de foisor dreptunghiular.

Al carui model este confectionat din lemn de rasinoase potrivit dorintei actualului beneficiar.

Dar care poate fi o solutie optima chiar si pentru dumneavoastra.

Am ales acest model de foisor nu intamplator, ci pentru ca ne-a surprins in mod placut prin natura designului sau per ansamblu.

Cat si prin combinatia interesanta a elementelor de detaliu, care stau la baza acestui corp de mobilier destinat pentru odihna si relaxare in aer liber.

Asa se face ca un model personalizat de foisor dreptunghiular, cum este si foisorul prezentat de noi in respectiva imagine reprezentativa, acesta este amplasat strategic pe anumite borduri din beton.

Care nu fac altceva decat sa distanteze foisorul de la nivelul solului, astfel incat umiditatea sa nu poata afecta structura lemnului.

Tinand cont de acest lucru la interior foisorul, acesta este dotat cu dusumea.

De asemenea balustrada are un model personalizat care respecta o anumita geometrie. Si este acoperita in intregime cu pfl subtire.

Astfel incat aerul sa nu poata patrunde la interiorul foisorului prin respectiva zona.

Foisorul este continuat in partea superioara cu rachitaimpletita, pe trei din cele patru laturi ale foisorului.

Acesta este de forma unui dreptunghi, iar accesul la interior se realizeaza prin latura mare a acestuia.

Asa se face ca, dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, de o parte si de alta a intrarii principale in foisor, proprietarul a optat pentru amplasarea a nu mai putin de opt contravantuiri.

Care care prin combinatie cu celelalte elemente principale ale foisorului sa aiba ca rezultat final chiar modelul prezentat de noi aici.

De asemenea acoperisul are si el o forma si un model personalizat care il ajuta sa iasa negresit din toate tiparele.

Cu alte cuvinte, daco doriti sa va impresionati, mai intai pe voi insiva si apoi pe ceilalti puteti sa optati cu incredere pe un astfel de model de foisor extrem de atractiv, din toate punctele de vedere.

In ceea ce priveste foisorul nostru, acesta este prezentat in forma sa bruta, tocmai pentru a va lasa dumneavoastra libera alegerea nuantei sau a culorii sub care doriti sa il decorati.

Si pentru o buna orientare in acest sens

 

 

 

 

Sursa www.Pinterest.com