Dormitor elegant si minimalist

Pentru o buna informare in ce priveste ultimile idei de amenajare la interior a unei camere de odihna am ales sa va prezentam aici un model de dormitor elegant si minimalist.

Care in mod sigur va poate crea sentimentul ca va aflati intr-un mic univers. Acolo unde confortul si eleganta sunt elemente definitorii.

Asta, in conditiile in care si spatiul interior din respectivul dormitor este unul cel putin generos.

Exact asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa.

Am optat pentru acest model de dormitor, in primul rand datorita designului, prin intermediul caruia, specialistii au ales sa delimiteze zona patului matrimonial cu un piedestal discret realizat din lemn stratificat sau lemn de esenta tare.

Acesta din urma fiind bine lacuit, astfel incat textura lemnului sa poata sa fie bine definita.

De asemenea, respectiva zona a patului matrimonial este pusa in evidenta si de prezenta unui sistem de lumini ambientale, cu ajutorul benzilor din leduri de tip RGB.

Iar despre patul matrimonial nici nu mai poate fi vorba. Atata timp cat, acesta este definit de o suprafata de odihna foarte generoasa.

Patul este pus in valoare si de rama principala si tablia din partea superioara, al caror efect este bine evidentiat prin faptul ca acestea sunt complet tapitate cu un material de poliuretan de inalta densitate, la interior.

Cat si cu un material de stofa plusata sau piele ecologica rezistent la trafic intens.

Asa ca, daca detineti o camera de odihna ale caror volume interioare sunt cel putin generoase, atunci ar fi de preferinta sa o amenajati exact asa cum ne propun specialistii de top.

Sursa www.Pinterest.com